Αυτή η Πολιτική Ηλεκτρονικών Μπισκότων περιγράφει τους διάφορους τύπους των ηλεκτρονικών μπισκότων και των παρόμοιων τεχνολογιών που μπορεί να εφαρμόζονται στη gdimopoulos.com («Ιστοσελίδα», «εμείς» ή «εμάς»). Δυνάμεθα να αλλάξουμε αυτή την Πολιτική Ηλεκτρονικών Μπισκότων οποτεδήποτε. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Ηλεκτρονικών Μπισκότων θα τεθούν σε ισχύ όταν καταστήσουμε την αναθεωρημένη Πολιτική Ηλεκτρονικών Μπισκότων διαθέσιμη σε ή μέσω της Ιστοσελίδας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω info@susa.gr

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ;
Τα ηλεκτρονικά μπισκότα είναι ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα των δικτυακών τόπων που μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε μικρές ποσότητες δεδομένων στον υπολογιστή σας, στο τηλέφωνό σας ή στην ταμπλέτα σας σχετικά με την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα. Τα ηλεκτρονικά μπισκότα μάς βοηθούν να μάθουμε ποια τμήματα της Ιστοσελίδας είναι χρήσιμα και ποια τμήματα χρειάζονται βελτίωση. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε ένα ηλεκτρονικό μπισκότο μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την επόμενη επίσκεψή σας.

Αν συνεχίσετε να περιηγείστε στην Ιστοσελίδα μας μετά από την ειδοποίηση των ηλεκτρονικών μπισκότων, αποδέχεστε τη χρήση των ηλεκτρονικών μπισκότων. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών μπισκότων σας. Για περαιτέρω πληροφορίες δείτε παρακάτω «Πώς μπορώ να διαχειριστώ τα ηλεκτρονικά μπισκότα;».

ΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;
Παρακάτω αναφέρουμε τα διαφορετικά είδη ηλεκτρονικών μπισκότων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ιστοσελίδα. Στο βαθμό που συλλέγονται οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα μέσω των ηλεκτρονικών μπισκότων, ισχύει η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [Privacy Policy για gdimopoulos.com] και συμπληρώνει την παρούσα Πολιτική Ηλεκτρονικών Μπισκότων.

Απολύτως Απαραίτητα Ηλεκτρονικά Μπισκότα. Τα απολύτως απαραίτητα ηλεκτρονικά μπισκότα σάς επιτρέπουν να περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες της. Χωρίς αυτά τα απολύτως αναγκαία ηλεκτρονικά μπισκότα, η Ιστοσελίδα δεν θα λειτουργεί για εσάς όσο ομαλά θα θέλαμε και ενδεχομένως να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε την Ιστοσελίδα ή συγκεκριμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες.

Ηλεκτρονικά Μπισκότα Προτιμήσεων. Τα ηλεκτρονικά μπισκότα προτιμήσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας και μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τη γλώσσα ή άλλες τοπικές ρυθμίσεις και να προσαρμόσουμε αναλόγως την Ιστοσελίδα.

Ηλεκτρονικά Μπισκότα Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Τα ηλεκτρονικά μπισκότα μέσων κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλεκτρονικά Μπισκότα Ανάλυσης. Τα ηλεκτρονικά μπισκότα ανάλυσης συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς και μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Για παράδειγμα, τα ηλεκτρονικά μπισκότα ανάλυσης μας δείχνουν ποιες είναι οι πιο συχνά επισκέψιμες τοποθεσίες στην Ιστοσελίδα, μας βοηθούν να καταγράφουμε οποιεσδήποτε δυσκολίες που έχετε με την Ιστοσελίδα και μας δείχνει αν οι διαφημίσεις μας είναι αποτελεσματικές ή όχι. Αυτό μας επιτρέπει να βλέπουμε τα συνολικά μοντέλα χρήσης στην Ιστοσελίδα, αντί για τη χρήση από ένα άτομο. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της Ιστοσελίδας, αλλά δεν εξετάζουμε αυτές τις πληροφορίες για τον εντοπισμό μεμονωμένων πληροφοριών.

Ηλεκτρονικά Μπισκότα Στόχευσης ή Διαφημιστικά. Τα ηλεκτρονικά μπισκότα στόχευσης (ή διαφημιστικά ηλεκτρονικά μπισκότα) συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες περιήγησής σας σε αυτόν και σε άλλους δικτυακούς τόπους και έχουν σκοπό να κάνουν τις διαφημίσεις πιο σχετικές με εσάς σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Αυτές χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες που προσφέρονται από τρίτους, όπως τα κουμπιά Μου Αρέσει ή Κοινοποίηση. Οι τρίτοι προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες σε αντάλλαγμα για την επιβεβαίωση της επίσκεψης της Ιστοσελίδας μας. Εάν χρησιμοποιείτε κουμπιά, όπως κουμπιά κοινοποίησης LinkedIn ή Twitter, θα μεταφερθείτε σε μια τοποθεσία που ελέγχεται από αυτές τις εταιρείες που ενδέχεται να τοποθετήσουν ηλεκτρονικά μπισκότα (συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών μπισκότων στόχευσης) και υπόκειται σε πολιτικές ηλεκτρονικών μπισκότων και προστασίας προσωπικών δεδομένων του LinkedIn και του Twitter.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ;
Εκτός από τις επιλογές που παρέχονται παραπάνω, έχετε τη δυνατότητα να αρνηθείτε ή να αποδεχτείτε ηλεκτρονικά μπισκότα από την Ιστοσελίδα οποτεδήποτε ενεργοποιώντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα ηλεκτρονικά μπισκότα μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του παρόχου του προγράμματος περιήγησής σας μέσω της οθόνης βοήθειας. Μπορείτε να ανατρέξετε στη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html για πληροφορίες σχετικά με προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούνται συνήθως. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν απενεργοποιηθούν τα ηλεκτρονικά μπισκότα, ενδέχεται να μην λειτουργούν όλα τα χαρακτηριστικά της Ιστοσελίδας όπως προβλέπεται.

Αν θέλετε να απαλείψετε όλα τα ηλεκτρονικά μπισκότα που απομένουν από τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί, ακολουθούν σύνδεσμοι όπου μπορείτε να κατεβάσετε τρία προγράμματα τα οποία απαλείφουν τα ηλεκτρονικά μπισκότα παρακολούθησης:

http://www.lavasoftusa.com/products/ad-aware_se_personal.php, http://www.spybot.info/en/download/index.html, και
http://www.webroot.com/consumer/products/spysweeper/.

ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει με βάση τη δραστηριότητά σας στην Ιστοσελίδα, και για λόγους πρόληψης απάτης και ελέγχου ταυτότητας, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλες τεχνολογίες που είναι παρόμοιες με τα ηλεκτρονικά μπισκότα. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέγουμε χαρακτηριστικά συσκευής και να συνδυάσουμε πληροφορίες που συλλέγονται από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ή αυτόματα μέσω της συσκευής σας για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αναγνωριστικό που ταυτοποιεί το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας σε εμάς με εύλογη βεβαιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο ενδέχεται να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να συνδυάσουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Αριθμό επισκέψεων.
Τελευταία επίσκεψη.
Πρώτη επίσκεψη.
Εξωτερική διεύθυνση IP.
Εσωτερική διεύθυνση IP.
Ανάλυση οθόνης.
Γεωγραφικό εντοπισμό (μέσω γεωγραφικού πλάτους/μήκους βάσει της διεύθυνσης IP).
Συγκριτική αξιολόγηση επιδόσεων συσκευής.
Εύρος ζώνης αναφοράς συσκευής.
Χρήστη-πράκτορα συσκευής (τύπο, έκδοση προγράμματος περιήγησης).
Δυνατότητες συσκευής (συμβολοσειρά εκσυγχρονιστή, δυνατότητες προγράμματος περιήγησης).
Λειτουργικό σύστημα συσκευής.
Πρόσθετα εγκατεστημένα στη συσκευή.
Γλώσσα προγράμματος περιήγησης.
Flash ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο.
Χρόνο στο αρχείο της συσκευής.
Λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιήθηκαν εάν προέρχεται η επίσκεψη από μηχανή αναζήτησης.
Σελίδες που επισκεφτήκατε.
Διάρκεια επίσκεψης.
Σελίδα παραπομπής.
Θέση του δρομέα του ποντικιού.
Κλικ με το ποντίκι.
Θέση σελίδας κύλισης.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες:

Για να μάθουμε σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις αλληλεπιδράσεις σας που βασίζονται σε περιεχόμενο που είδατε στην Ιστοσελίδα μας (για παράδειγμα, πόσο συχνά επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας και τι περιεχόμενο βλέπετε ή σε τι περιεχόμενο κάνετε κλικ).
Για σκοπούς πρόληψης απάτης και ελέγχου ταυτότητας.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε beacons, pixel tags ή δέσμες ενεργειών Java. Αυτά μας επιτρέπουν να σας θυμόμαστε και εξυπηρετούν εξατομικευμένο περιεχόμενο ή προσφορές σε σας, όταν επιστρέφετε στην Ιστοσελίδα μας.

Σημειώστε ότι στο βαθμό που οι ως άνω πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των τεχνολογιών αποτελούν προσωπικές πληροφορίες, τότε η Δήλωση Απορρήτου μας [Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων για gdimopoulos.com] ισχύει κατά την εν λόγω επεξεργασία. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, καθώς και όπως επιτρέπεται από τη Δήλωση Απορρήτου μας [Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων για gdimopoulos.com]